چند نکته جالب در مورد فواید کتاب خواندن
هفته کتاب وکتابخوانی مبارک باد
–1 مطالعه یک فرایند فعّال ذهنی است: برخلاف تلویزین، کتاب ها شما را وادار می کنند که از مغز خود استفاده کنید. در هنگام مطالعه شما بیشتر فکر می کنید و باهوشتر می شوید.
۲-مطالعه پایه های مهارت را می سازد: برای هر موضوعی روی کره ی زمین، کتابی نوشته اند که می توان آن را مطالعه نمود. چرا؟ چون کتاب خواندن به روشن شدن موضوعات پیچیده کمک می کند. کتاب ها اطلاعاتی را فراهم می کنند که از بحث های کلاس درس عمیقتر هستند.
۳-مطالعه واژگان شناخته شده ی شما را افزایش می دهد: به خاطر دارید که در دوران ابتدایی چگونه معنی یک کلمه را با خواندن لغات دیگر موجود در یک جمله یاد می گرفتید؟ همین فایده را کتاب خواندن دارد. مخصوصاً وقتی که کتاب های سنگین (از نظر مفهومی) را مطالعه می کنید، خودتان را با لغت های جدیدی مواجه می ببنید که در حالت عادی با آنها سر و کار ندارید.
۴-مطالعه به شما این امکان را می دهد که به صورت اجمالی با سایر فرهنگ ها و مناطق آشنا شوید: منطقه ی مورد علاقه ی شما برای گذراندن تعطیلات کجاست؟ به شما پیشنهاد می کنم که درباره ی آن مناطق خیلی مطالعه کنید. هرچه اطلاعات بیشتر، بهتر! کتاب ها می توانند افق دید شما را با ارایه ی آنچه این مناطق برای دیدن دارند به شما، گسترش دهند.
۵-مطالعه تمرکز را افزایش می دهد: همانطور که قبلاً اشاره کردم، مطالعه ی کتاب از قوای ذهنی بهره می برد. این باعث می شود که شما در بلند مدت روی آنچه مطالعه می کنید تمرکز کنید. برخلاف مجلات، مقالات اینترنتی یا ایمیل ها که ممکن است حاوی بسته های اطلاعاتی کوچکی باشند. کتاب ها همه ی ماجرا را بیان می کنند. از آنجایی که شما برای مطالعه مجبورید تمرکز کنید، مانند ورزش کردن، تمرکز خود را ورزیده تر می کنید.
۶-مطالعه باعث ایجاد اعتماد به نفس می شود: با مطالعه ی کتاب های بیشتر، آگاهی و تجربه ی شما در رابطه با مطالبی که می خوانید بیشتر می شود. این از دید کارشناسان به افزایش اعتماد به نفس تعبیر می شود. از آنجایی که شما خوب مطالعه می کنید، دیگران برای دریافت پاسخ سوالات خودشان مجذوب شما می شوند. این باعث می شود که شما احساس بهتری نسبت به شخصیت خود داشته باشید.
۷-مطالعه حافظه را تقویت می کند: تحقیقات نشان می دهند که اگر شما از حافظه تان استفاده نکنید، آن را از دست خواهید داد. جدول کلمات متقاطع نمونه ای از بازی هایی است که می تواند آلزایمر را کاهش دهد. مطالعه راهی است غیر از روش های بازی با کلمات که می تواند حافظه ی شما را تقویت کند. مطالعه مستلزم به خاطر سپردن جزییات، رویدادها و قیافه ها و در کتب ادبی، موضوع داستان، مضمون و شخصیت هاست.ادامه مطلب …
صفحات: 1· 2