#اسنک_خرما
#اسنک_خرما
?مواد لازم
خرما بدون هسته: 45عدد
پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه
کنجد: یک سوم پیمانه
کره : دو قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
خرماهای بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قرار دهید در ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک ربع کاملا نرم و پخته شوند گاهگاهی زیر و رو کنید تا یکنواخت تفت داده شوند.
دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری، انها را کاملا خمیر و یکدست کنیداز روی حرارت برداشته، پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند.
در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهید این اسنک را زمانی که هنوز گرم بود بریدم اما زمانی که کاملا سرد است خیلی شارپ برش میخورد.
میتوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده و همرا چای و حتی قهوه نوش جان کنید گرچه کره موجود در این اسنک کم است، اما نیاز به کرم در قهوه را هم برطرف میکند و همراه خوبی برای بلکه کافی است.
#افطار