امانت خوبی باشیم
إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلي أَهْلِها وَ إِذا حَکَمْتُمْ بَيْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ إِنَّ اللَّهَ نِعِمَّا يَعِظُکُمْ بِهِ إِنَّ اللَّهَ کانَ سَميعاً بَصيراً 58 نساء
همانا خداوند به شما فرمان می دهد که امانت ها را به صاحبانش رد کنید ( واجبات را به خدا و حقوق مردم را به مردم) ، و چون میان مردم داوری نمایید ( در مورد نزاع یا درباره اشخاص و حوادث ) عادلانه داوری کنید. حقّا که خداوند شما را به نیکو اندرزی موعظه می کند ، همانا خداوند همواره شنوا و بیناست.
1- طبق این آیه ما باید امانتدار خوبی باشیم و در حفظ و نگهداری آنها کوشا باشیم یکی از امانتهای ما فرزندانمان هستند که باید در حفظ انها کوشا باشیم.
2- طبق این آیه باید باید بین فرزندانمان قضاوت عادلانه داشته باشیم .
3- در آیه خداوند اندرزهای خوبی به ما می دهد پس ماهم در تربیت فرزندانمان کوشا بوده و بهترین صحبت ها و اندرزها را به آنها یاد دهیم.
4- سخنان نیکو از جمله قران را به فرزندانمان بیاموزیم.
5- خداوند امر کرده اند که امانتها را به صاحبانش برگردانیم پس باید فرزندمان را طور ی تربیت کنیم که فقط برای رضای الهی قدم بردارند.
6- توجه داشته باشیم که امانتداری و آنچه به ما امانت داده می شود مرحله ای برای آزمایش ما هستند پس همیشه به یاد خدا باشیم و برای حفط امانت ها از او کمک بخواهیم.
حضرت محمد( صلی الله علیه وآله ) به محمد امین معروفند و آنچنان در تربیت فرزند تلاش می کردند که لقب عزیزترین آنها ام ابیها شد .