#مرباي_انجیر
24 اسفند 1397
#مرباي_انجیر
مواد لازم:
انجیر 1 کیلو
شکر سرخ 800 گرم
دانه هل 2 عدد
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفرون کمی
اب سرد 1 لیوان
شکر سرخ و اب و تو قابلمه ریخته و رویه حرارت میزاریم تا بجوش بیاد بعد دانه هل و انجیر هارو اضافه کرده و به مدت 45 دقیقه میزاریم رویه حرارت بمونه تا هم انجیرها پخته بشن و هم شربت قوام بیاد کف اولیه رویه مربارو گرفته و دور میریزیم بعد از 45 دقیقه زعفرون و اضافه میکنیم و بعد از 15 دقیقه گلاب و بع از کمی جوشیدن از رویه حرارت بر میداریم.