پتاژ برنج
16 فروردین 1398
?پتاژ برنج ? #پیش_غذا
مواد لازم برای۴ نفر
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
خامه ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آب ۳ لیوان
آرد برنج ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
(طرز تهیه)
۱- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲- پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
۳- زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.