3 دستور تغذیهای مهم برای فصل بهار
07 فروردین 1398
? 3 دستور تغذیهای مهم برای فصل بهار
1️⃣ در بهار باید مقدار غذا را کم کرد. پرخوری همیشه مضر است و در بهار، ضرری دو چندان دارد.
2️⃣ در این فصل بهتر است از غذاهایی معتدل و تسکین دهنده حرارت بدن استفاده کرد تا از غلبه حرارت بر بدن و بروز بیماری های بهاری پیشگیری شود.
3️⃣ در اين فصل باید بيشتر از غذاهایی استفاده کنیم كه ارزش غذايى كمى دارند، ولی احساس سیری در فرد ایجاد کنند. آش های ترش، شورباها، سوپ های ترش مزه، کاهو سکنجبین و… گزینههای مناسبی برای این منظور هستند.