آشپزی خاص
15 فروردین 1398
آشپزی خاص
? #شفته_اراکی
مواد لازم:
گوشت (چرخ کرده): 500 گرم
آرد نخودچی: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: دو ق س
پیاز (رنده شده): یک عدد (متوسط)
جعفری (خردشده): سه ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده، گوشت و آرد نخودچی را با جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس رب را با روغن و کمی آب تفت دهید تا کاملا به جوش آید. از مواد مخلوط شده گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده و در سس گوجه فرنگی که در حال جوشیدن است بریزید .
نوش جونتون?