#آشپزی سنتی #_خورشت_آلو_با_گوشت
#آشپزی سنتی
#_خورشت_آلو_با_گوشت
#اشپزی
????
موادلازم:
روغن ۲ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله ۴۵۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز تازه ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
رب گوجه ۱/۲ فنجان
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
آلوبخارا تازه ۱ فنجان
گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)
✍طرزتهیه:
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزیدگوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهیدنمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذاریدحرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد. چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاوریددر قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود. ۴٫ زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.