انقلاب اسلامي يکي از جلوههاي غدير
تأکيد بنده بر عظمت انقلاب اسلامي از آن جهت است که براي حاکميت اهل تقوي بر زمين بستر مناسب نياز است و اگر فرهنگ اهلالبيت(علیهم السلام) مورد توجه قرار گيرد، معادلات جهان از حالت ظلماني فعلي به سوي نور تغيير جهت ميدهد.
اگر ملاحظه ميفرمائيد که وضع اقتصاي، اداري، آموزشي ما پريشان است، و اگر متوجه شديم هر چه به غرب نزديک شويم وضع بدتر ميشود، پس جايگاه انقلاب اسلامي را راه برونرفت از اين بحرانها مييابيم.
ما در گذشتهي تاريخي خود نزديکي به غرب را تجربه کردهايم و حاصل آن نزديکي وضعي بود که در نظام شاهنشاهي با آن روبهرو بوديم. پس از دفاع هشت ساله نيز بدون برنامه به غرب و فرهنگ مدرنيته رجوع شد که پس از چندي با انبوه مشکلات فرهنگي و اقتصادي روبهرو شديم، به طوري که فاصلهي طبقاتي بسيار آزار دهنده بر انقلاب تحميل شد، و اين در حالي بود که هر وقت انرژيهاي خود را براي برگشت به آرمانها و اهداف انقلاب صرف نموديم بيشترين نتيجه را براي ملت خود بهدست آورديم، به طوري که دشمنان انقلاب ادامهي کار ما را براي نظام ليبرال دموکراسي خطرناک ديدند و با تمام وجود سعي کردند با انواع تهمتها موضوع را وارونه جلوه دهند تا پيشرفتها به پاي فرهنگ انقلاب نوشته نشود.
مسلّم عظمت انقلاب اسلامي آنقدر هست که اگر کارها در بستر اهداف و ارزشهاي آن جلو رود بسياري از مشکلات ملت بر طرف خواهد شد، عمده آن است که بتوانيم جايگاه انقلاب اسلامي را درست تشخيص دهيم و مشکلات موجود را نهتنها به پاي انقلاب نگذاريم بلکه به جهت غربزدگي بعضي از مسئولان بدانيم.
آيا اميرالمومنين(علیه السلام) وقتي ريخت و پاشهاي عثمان را ملاحظه کردند، به اسم اسلام تمام کردند و از اسلام برگشتند، يا از عثمان برگشتند؟ عثمان آنقدر از بيت المال در قبالهي دخترش قرار داد که ابنمسعود به عنوان خزانهدار بيتالمال به عنوان اعتراض کليدهاي خزانه را به عثمان برگرداند و عثمان هم گفت: بگذار و برو.[1] اما حضرت علي(علیه السلام)در چنان وضعي متوجه عظمت اسلاماند و ميدانند بالأخره عثمان ميرود ولي اسلام نميرود و غدير به عنوان جزء لاينفک اسلام در وقت خود نقش آفريني خواهد کرد. حال انقلاب اسلامي يکي از جلوههاي غدير است که زمينهي نقش آفرينياش فراهم شده است.
پی نوشت:
شرح نهج البلاغه، ابن ابي الحديد، ذيل خطبهي 3.
انقلاب اسلامي، باز گشت به عهد قدسي اصغرطاهرزاده