#باقلوا صدفی
#باقلوا صدفی ?
تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 3/4 پیمانه
ماست : 3/4 پیمانه
روغن مایع : 3/4 پیمانه
ب پ : 2 ق چ
سرکه : 1 ق غ
آرد : تا حدی که خمیر بدست نچسبد حدودا 4 یا 5 پیمانه
نشاسته : مقداری برای باز کردن خمیر
کره :150 گرم
دارچین :1 ق غ
تخم مرغ و ماست و شیر را مخلوط کرده و یکدست میکنیم بعد روغن و سرکه را اضافه کرده حالا آرد و ب پ را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که یه خمیر لطیف بدست میاد که بدست هم نمیچسبه حالا خمیر را به اندازه نارنگی جدا کرده تقریبا 13 یا 14 تا در میاد هر کدوم از خمیر ها را به اندازه بشقاب باز کرده به کمک نشاسته هر کدوم رو که باز کردیم روی اون یکی ها قرار داده تا تموم بشه در آخر همه خمیر ها رو که باز کرده و روی هم بودن را کاملا پهن میکنیم تا نازکتر بشن بعد از یه طرف رول کرده به کمک یه چاقوی تیز برش های یک سانتی زده (چاقو دندانه نداشته باشه)
خمیر رو کف دست قرار داده با انگشت کمی وسطشو فشار داده تا جا باز کنه برا مواد میانیش حالا از گردو و دارچین گذاشته و خمیر ها رو میبندیم و در سینی فر قرار داده و با استفاده از کرده ذوب شده رومال میکنیم