#_بامیه
#_بامیه
مواد لازم برای خمیر:
آرد یک لیوان
آب یک لیوان
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد
شربت بامیه ۱ق غ
✍️طرز تهیه:
آب و کره رو روی حرارت بذارید تا کره حل بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد یک لیوان آرد را یکباره و سریع اضافه کنید با پشت قاشق حسابی خمیر رو مخلوط کنید و زیر و رو کنید تا آب اضافه خمیر کشیده بشه حدود ۱۰_۱۵دقیقه روی حرارت هم بزنید و زیر و رو کنید.بعد از این مدت یک قاشق شربت رو اضافه کنید بذارید خمیر از داغی بیوفته و ولرم رو به سرد بشه بعد یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد من از یک تخم مرغ استفاده کردم.در آخر در ظرفی روغن فراوون بریزید بذارید روی حرارت ،خمیر رو داخل قیف ماسوره دار بریزید و با قیچی آشپزخونه به اندازه های دلخواه بامیه ها رو ببرید و بریزید داخل روغن ،حرارت رو کم کنید تا بامیه ها مغز پخت بشن و زیر و رو کنید تا یکنواخت سرخ بشن.و تا داغ هستن داخل شربت سرد شده بغلطونید حدود ۲_۳دقیقه داخل شربت باشه کافیه ،حتما شربت سرد باسه و بامیه ها داغ.
✍️طرز تهیه شربت بامیه:
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۱/۴لیوان
هل به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ق غ
آبلیمو یا جوهر لیمو ۱ ق م
گلوکز ۱ ق غ(اگر نداشتید مشکلی نیست)
شکر و آب و گلاب و زعفران و آبلیمو رو در قابلمه ای بریزید بدون هم زدن و بذارید روی حرارت تا شکر در آب حل بشه (اصلا هم نزنید)،بعد از حل شدن شکر گلوکز روهم اضافه کنید ، برای اینکه شکرهای کناره های قابلمه حل بشن با برس کمی آبلیمو به دیواره های قابلمه بزنید، حدود ۱۵_۲۰دقیقه با حرارت کم بذارید بمونه.با قاشق چوبی تست کنید به این صورت که فقط قاشق رو داخل قابلمه فرو ببرید اصلا هم نزنید اگه بین دو انگشت چسبندگی ایجاد شد شربت آمادس و زیرشو خاموش کنید ،(برای اطمینان از قوام آمدن شربت چند ساعت قبل از آماده کردن بامیه ها شربت رو درست کنید و کنار بذارید)