تاثیرشبکههای اجتماعی (وایبر واتس اپ و....) بر نهاد خانواده
متاسفانه اثر منفی خیلی زیادی دارد. چون آنهایی که از واتس آپ و وایبر و ویچت و تانگو استفاده میکنند یا به صورت غلط استفاده می کنند یا به صورت صحیح.
1- آنهایی که غلط استفاده میکنند بی اعتمادی و سوءظن زن به مرد و مرد به زن، خیانت، بیغیرتی و آلودگی نتیجه کارشان است.
2- خانوادههایی که اصلا درست هم استفاده می کنند دارند وقتشان را از بین میبرند و به همدیگر نمیرسند. بچه مذهبی داریم و استفاده غلط هم از واتس آپ نمیکند و در گروههای خوبی هم قرار دارد و به همدیگر اطلاعات خوب میدهند ولی خانم این طرف سرش توی موبایل است و آن طرف هم آقا سرش توی موبایل است. اینها با هم حرف نمیزنند. به مرور از هم دور میشوند. الان دارند میروند برای جدایی و طلاق.
ببینید افرادی که در غرب غرق این فنآوریها می شوند تنها هستند و آنجا خانواده معنای چندانی ندارد. با هم بودن و عشق و محبت و کنار هم بشینند و گپ بزنند و … ندارند. مجبورند با این طور چیزها سر خودشان را گرم کنند.
یا با گربه و موش و سگ باید سر خودشان را گرم کنند یا با واتس آپ و وایبر و… ما ایرانی مسلمان هستیم. باید بنشینیم دور هم. با عمه، عمو، خاله، دایی و … رفت و آمد کنیم، گپ بزنیم و ارتباطات فامیلی داشته باشیم. این نرم افزارها برای ما ساخته نشده برای غربیها ممکن است خوب باشد و خلاءهایشان را پر بکند ولی ما را از هم دور میکند. لذا بنده به جد با اینها مخالفم؛ چون آثار منفی آن را دیدهام.
پی نوشت :
حسين دهنوي، نرم افزار آيين شوخي و قوانين خوشي، سايت اسك دين