تقوا مجازی در کلام رهبر انقلاب
یکی از چیزهایی که در این زمینه وجود داشت، رعایت تقوای عجیب امام درهمه امور بود تقوا در مسایل شخصی یک حرف است. تقوا در مسائل اجتماعی و مسائل سیاسی و عمومی خیلی مشکلتر است . خیلی مهمتر است خیلی اثرگذار تر است مانسبت به دوستانمان ، نسبت به دشمنانمان چه می گوییم ؟ اینجا تقوا اثر می گذارد و ممکن است،با یکی مخالف باشیم، دشمن باشیم ، درباره او چگونه فضاوت می کنید؟
اگر قضاوت شما درباره آن کسی که با او مخالفید و با او دشمنید ، غیر از آن چیزی باشد که در واقع وجود دارد این تعدی از جاده تقوا ست آیه شریفه ی يا« أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلاً سَديداً » قَوْلاً سَديداً ؛یعنی استوار و درست
پس در فضای مجازی مواظب باشیم چه می گوییم تا از جاده حق تعدی نکنیم، به کسی ظلم نکنیم تهمت نزنیم، اسرار کسی را فاش نکنیم.
رهبر انقلاب در این خطبه با برشمردن شاخص های رفتاری و عملی امام راحل به نکاتی اشاره کردند که از جمله آنان رعایت تقوای خمینی خودش به گونه ای عمل و قضاوت نمی کرد که در معیار واقعیت جایی نداشته باشد کاری که امروزه به نظر می رسد برخی رسانه های هرچند به ظاهر دلسوز نظام عامل به آن نیستند.
ما باید قدم در رهبر انقلاب بگذاریم و حتی در مورد کسانی که فکر می کنیم فتنه گر هستند خلاف واقعیت نکوییم.(بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه ابتدایی نماز جمعه 14 خرداد.)