حاج قاسم یک مکتب است، این مکتب بودن ایشان دقیقاً به چه معناست؟
✅پرسش: اینکه رهبری معظم فرمودند: حاج قاسم یک مکتب است، این مکتب بودن ایشان دقیقاً به چه معناست؟
✍️پاسخ: مطالعه وصیتنامه سردار سلیمانی که چکیده اندیشه و رفتار آن شهید والا مقام است نیز به خوبی نشان میدهد «ایران» فقط با یک فرمانده شجاع، باتدبیر و بااخلاص نظامی مواجه نبود بلکه با یک مکتب روبهرو بود. و دانش آموختگان مکتب حاج قاسم با الهام از وصیتنامه وی، در هر مقام و کسوت و جایگاهی که باشند، قاسمگونه جهاد خواهند کرد.
▪️اگر بخواهیم خلاصه بگوییم سردار سلیمانی چه ویژگیهایی داشت که برای ما صاحب مکتب و درس شد، همانگونه که اشاره کردم، جامعیت بر آمده از عقلانیت مهمترین ویژگی ایشان بود و این همان پایههای «مکتب حاج قاسم» است. چهار رکن اصلی: ۱. ولایتمداری، ۲. اخلاص، ۳. مقاومت در مقابل دشمنان، ۴. و فروتنی و مهربانی نسبت به ضعفا، نیز ارکان «مکتب حاج قاسم» را تشکیل میدهند.
▪️برخی از ویژگیهای برجسته مؤسس و پایه گذار این مکتب عبارتست از :
1️⃣اخلاص: او به شدت از ریا و خودنمایی پرهیز میکرد. بود و نمود او یکی بود، آنگونه مینمود که بود. ظاهر بیآلایش و مؤمنانه او خبر از باطن صاف و پالودهاش میداد، مصداق آیه شریفه «وجوههم فی سیماهم من اثرالسجود» بود در طریق اخلاص ثابتقدم بود هیچگاه به دنبال مطرح نمودن خود نبود و آنچنان به غنای درون رسیده بود که مستغنی از ذرهای جلوهگری بیرونی شده بود. زلال چون آب بود و شفاف چون آئینه.
⏳ (ادامه دارد ..)