خبر برگزاری نشست اخلاقی با موضوع « عزم و اراده » با سخنرانی «حجت السلام والمسلمین حاج آقا احمد محمودی » «استاد اخلاق حوزه » با حضور مدیریت، اساتید و طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (سلام الله) دولت آباد برگزار شد
خبر برگزاری نشست اخلاقی با موضوع « عزم و اراده » با سخنرانی «حجت السلام والمسلمین حاج آقا احمد محمودی » «استاد اخلاق حوزه » با حضور مدیریت، اساتید و طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (سلام الله) دولت آباد برگزار شد.
« حجت الاسلام محمودی » با بیان این مقدمه که انسان وقتی بخواهد نزد عزیری برود سعی می کند تحفه ای را پیشکش آن عزیز ببرد که اسباب خوشحالی ایشان را فراهم سازد در مورد خداوند کریم، رضایت و شادی خداوند به افعال نیست بلکه به قلب سلیم است و در روز قیامت همه در سختی هستند مگر کسی که با قلب سلیم آمده باشد.
استاد اخلاق حوزه با اشاره به این که قلب سلیم همان نیت است گفت : عزم ، مرتبه شدیدی از نیت است در سه مرحله: از لحاکیفی : نیت قبل از عمی، از لحاظ امتداد : نیت در حین عمل ، از لحاظ دوام : مرتبه بعد از عمل وپس از این وقتی تصمیم گرفتی بر خدا توکل کن .
حجت الاسلام محمودی با تاکید برروایات صریح پیرامون نیت در میزان الحکمه ج 13 باب النیه، گفت: هرچه انسان در دنیا برای غیر خدا انجام دهد برایش نوشته نمی شود چون مکان قیامت مکانی است که فقط نیت ها جواب می دهد .
استاد اخلاق حوزه گفت: آنچه در موقع مرگ برای انسان مهم است عزم و اراده بر عمل است و خداوند متعال تعظیم در مقابل خودش را می خواهد نه خم شدن ،در بحث سجده خداوند خضوع را می خوهد نه سجده را ودر بحث ذکر خداوند یاد خود را می خواهد نه درد را .
وی در بیان نمونه عملی در خصوص قلب سلیم با اشاره به رفتار عملی حضرت آیت الله بهاء الدینی گفت: شخصی به سراغ آیت اله بهاءُ الدینی آمد و به ایشان نگاهی انداخت و گفت تو همان کسی هستی که در تلویزیون سیگار می کشی وفوت میکنی وتو از ریشت خجالت نمی کشی ؟
آیت اله بهاءُ الدینی فرمودند: من برای خدا سیگار می کشم و تو برای غیر خدا سیگار نمی کشی و مفهوم حرف ایشان این بود که ایشان به علت سردرد 30 ساله ای که داشتند وقتی سیگار می کشیدند تسکین می یافتند و در تشرفی که محضر حضرت صاحب الامر داشتند اجازه سیگار کشیدن به ایشان داده شده ضمن اینکه اولا در آن زمان سیگار کشیدن حرام نبود و نیز ضررش را از ایشان برداشته بودند و چقدر خوب که عرف در مقابل فرمان خدا و امام اثر نداشته باشد.
حجت الاسلام محمودی با بیان مصداق عملی موضوع گفت: خداوند و اهل بیت می توانند خصوصیات را از شیء بگیرند در حالی که شکل ظاهری شی حفظ شود مثل سرد شدن آتش بر حضرت ابراهیم ،گرفتن برندگی از کارد و …
وی در پایان با تاکید بر اینکه آنچه مهم است عزم واراده بر فعل است و باید اول اصل (عزم) را پیدا کنیم و با ظهورش (اراده ) بروید داخل میدان و امام زمان به کثرت نفرات نگاه نمی کند بلکه امام به باطن نگاه می کند و بعد از آنجا یاران خود را جدا می کند و اینجاست که صدای مردم در می آید یک عده ای ناباورانه می شوند یار و عده ای هم یار نمی شوند وکسانی که افعال غیر اسلامی را با رنگ اسلامی انجام می دهند در زمان ظهور امام زمان (عج) می گویند دین شما دین جدیدی است!!