#خسف_در_سرزمین_بیداء_به_چه_معنایی_هست
#خسف_در_سرزمین_بیداء_به_چه_معنایی_هست
1⃣
? خسف بیداء یکی از علائم حتمی ظهور
? خسف در معنی لغوی، يعني فرو رفتن به زمين و به طور كلي در بسياري از نقاط زمین واقع خواهد شد. ولي بعضي از نقاط بالخصوص اسم برده شده و بسياري از آنها پيش از ظهور حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برخي مقارن با ظهور و يا بعد از آن است.
حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در حكايت شب معراج بعد از ذكر فتنه ها و فسادها فرمود: در آن هنگام سه خسف روی خواهد داد. خسفي در مشرق و خسفي در مغرب و خسفي در جزيرةالعرب.
حضرت امام باقر(علیه السلام) به جابر بن عبدالله انصاری فرمودند: دست و پا حركت مده تا علاماتي را كه ذكر مي كنم ببيني، از جمله خسف قريه ائي از قراي دمشق كه آن را جابيه نامند.
اميرالمؤمنين علی علیه السلام فرمود: وقتيكه بيرقهاي زرد با ماديانهاي قرمز وارد شام شدند، منتظر خَسفي باشيد در قريه اي از قراي شام كه آن را “خرسنا” گويند، سپس منتظر فرزند جگرخوار يعني سفياني باشيد.
خَسف يا خرابي در مسجد جامع دمشق: عمار ياسر گفت: خسفي در طرف غربي مسجد دمشق واقع شود و ديوار مسجد دمشق خراب گردد.
خَسفي در بلاد جبل: عبدالله بن سنان به حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام) عرض كرد: بلاد جبل كجاست كه بر ما روايت شده كه چون امر بر شما برگردد بعضي از آن خسف خواهد شد؟ فرمودند: در بلاد جبل موضعي است كه بحر گويند و به قم ناميده مي شود. آن معدن شيعيان ماست. يعني آنجا خسف نخواهد شد.*1
خسفي در بصره: حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام) فرمود: پيش از قيام قائم از جهت زجر بردن مردم از معاصي آتشي در آسمان ظاهر خواهد شد و سرخي كه آسمان را بپوشاند و خسفي در بصره واقع خواهد شد و خونهايي كه در وي ريخته شود و خانه ها خراب شود و فنايي كه در اهلش افتد.* اعلام الوری، صفحه 429، نقل از کتاب یاد مهدی(علیه السلام)، تالیف محمد خادمی شیرازی صفحه 179
چهارمین نشانه از علائم حتمى که بعد از ظهور و قبل از قیام حضرت امام زمان(علیه السلام) روی می دهد، از نظر تسلسل زمانى خَسفِ سرزمین بیداء مىباشد.
بَیْدا در لغت به معناى دشت هموار، پهناور، خالى از سكنه و آب و علف مىباشد. در میان مكه و مدینه سرزمین پهناور و دشت شنزارى است كه بَیْدا نام دارد. منظور از خَسفِ بیدا فرو رفتن سپاه عثمان بن عنبثه یا همان سفیانى ملعون در همين سرزمین بَیدا مىباشد.
- - - - - - - - - - - - - -
?الَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج?