#رولت_خرما
27 اردیبهشت 1398
#رولت_خرما
#ویژه_افطار
✍️مواد لازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
✍️ابتدا کره رو بزارید آب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید.
وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتقال بردارید و رول کنید و توی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.
این رولتها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید. بسیار مقوی وبسیار خوشمزه.