رولت شکلاتی
رولت شکلاتی • ??
✍مواد لازم برای کیک:
۵عدد تخم مرغ
۵ق غذاخوری شکر
۴ق غذاخوری آرد
۱ق غذاخوری کاکائو
۱.۵ق چای خوری بکینگ پودر
۱ق چای خوری وانیل
کاکائو برای روی کیک
✍مواد لازم برای خامه شکلاتی:
۱۰۰میلی خامه
۱۵۰گرم شکلات سفید
? طرز تهیه:
خامه سفید:خامه و شکلات سفید را در ظرفی ریخته و روی شعله کم پیوسته هم بزنید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله بردارید و میکس کنید. وقتی کمی خنک شد در یخچال قرار دهید.
شکر و تخم مرغ ها را در ظرفی آنقدر بزنید تا شکر حل شود. آرد،کاکائو،وانیل و بکینگ پودر را هم در آن بریزید و هم بزنید.
در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید مواد را بریزید و صاف کنید. در فر که از قبل با دمای حدود ۱۸۰درجه گرم شده به مدت ۱۰الی ۱۲دقیقه بپزید. از فر در آورده و روی یک پارچه تمیز قرار دهید با همان پارچه رول کنید. وقتی سرد شده باز کرده و خامه سفید سرد شده را روی آن بمالید دوباره رول کرده و به مدت ۱الی ۲ساعت در یخچال قرار دهید