#سس_کارامل
22 مرداد 1398
#سس_کارامل
مواد لازم ∶
شکر 300گرم
خامه صبحانه 320گرم
کره 50گرم
وانیل و نمک 1پنس
طرز تهیه :
شکر رو داخل یک تابه تفلون با سطح بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم بذارید و مدام تکون بدید تا شکر ذوب بشه. به هیچ وجه داخلش قاشق نزنید
فقط دسته تابه رو تکون بدید
وقتی کامل ذوب شد، از یک لیسک پلاستیکی استفاده کنید و شکر رو هم بزنید و کره رو بریزید داخلش تا ذوب بشه
خامه رو جداگانه تو یک تابه گرم کنید و بربزید داخل شکر و هم بزنید تا یکدست بشه
وقتی خاموش کردین وانیل و نمک اضافه کنید و هم بزنید
نکته : استفاده از قاشق فلزی شکر رو گلوله میکنه
نکته: اگه خامه و کره سرد یخچالی باشن شکر گلوله میشه
نکته : اگر شکر گلوله شد آروم و با حوصله رو حرارت کارامل رو هم بزنید تا گلوله ها باز بشه و آخر سر سس داغ رو از صافی رد کنید.
تا گرمه بریزید تو شیشه.
این کارامل خیلی لطیف و عالیه