#سوپ_گشنیز
#سوپ_گشنیز??
طرز تهیه
برای چهار نفر
برای درست کردن این سوپ بینهایت خوشمزه ما نیاز داریم به چهار لیوان اب مرغ
گشنیز خرد شده یک لیوان
ماست ترش دو پیمانه
نمک و فلفل ب مقدار لازم
دو حبه سیر له شده یا رنده شده
جو پرک دو لیوان
هویج نگینی خرد شده نصف لیوان
ابتدا هویج را به همراه جو پرک ( جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری اب بخیسانید و بعد ابکش کنید) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بدید مواد با همپخته شن بعد از نیم ساعت سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد درب قابلمه را به حالت نیمه بسته گذاشته و اجازه دهید کاملا همه مواد با هم پخته شن
بعد از این زمان از مواد کمی تست کنید اگه سبزی و جو پرک کاملا پخته شدن و آب های اضافی تبخیر شدن ( ماست که اضافه میشه ی مقدار سوپ رو شل میکنه )، حرارت را حسابی کم کرده و بعد ماست را اضافه کرده و سریع هم میزنیم و بعد از ده دقیقه خاموش کرده و نوش جان کنید