#_شیرینی_دانه_قهوه
#_شیرینی_دانه_قهوه
مواد لازم:
کره یا مارگارین : 125 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پودر شکر : 1 پیمانه
نشاسته : 1/2 پیمانه
نسکافه : 2 قاشق چای خوریآب جوش: 1 قاشق غذا خوری
آرد : حدود 2 پیمانه
کاکائو : 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
✍طرز تهیه:
نسکافه رو با آب جوش مخلوط می کنیم و میگذاریم کنارکره، تخم مرغ ، پودر شکر، نشاسته، نسکافه و کاکائو را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شودحالا آرد را کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شودخمیر شیرینی دانه قهوه نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورداز خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها را شکل میندازیم سینی شیرینی دانه قهوه را داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 – 25 دقیقه پخته شود.