#_شیرینی_شطرنجی_با_مایکروفر
#_شیرینی_شطرنجی_با_مایکروفر
مواد لازم
تخم مرغ 1 عدد_آرد 200 تا 250 گرم_ کره 113 گرم_پودر قند 125 گرم_وانیل 1/3 قاشق چایخوری_پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری_
✍طرز تهیه :
ابتدا دستگاه را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود (کلید کانوکشن ) پودر قند و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا روشن و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید ارد را به تدریج اضافه کرده و با دست ورز دهید تا مواد خمیر شود و چسبندگی مختصری داشته باشد سپس ان را به دو قسمت تقسیم کنید یک بخش از خمیر را با پودر کاکائو ورز دهید (خمیر نهایی باید چسبندگی داشته باشد به این دلیل که بعد از استراحت سفت می شود ) سپس انها را در کیسه فریزر جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید
یک قسمت از خمیر قهوه ای را به صورت لوله ای باریک و بلند شکل دهید با خمیر سفید هم این کار را انجام داده و دو نوار لوله ای را در کنار هم بگذارید و با وردنه روی ان بکشید تا صاف شده و به هم بچسبد سپس انها را با چاقو به عرض 1/5 تا 2 سانتیمتر برش دهید برش ها را دوتا دوتا به صورتی که رنگهای متضاد در کنار هم قرار گیرند به هم بچسبانید تا به شکل شطرنجی دراید (می توانید 2خمیر جداگانه را به شکل گرد دراورده و روی هم قرار دهید سپس ان را رول کرده و برش بزنید ) سپس انها را در ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله چیده و دستگاه را به مدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و انها را بعد از سرد شدن از ظرف جدا نمایید..