مربای هویج گل رز
✅مربای هویج گل رز?
✍ مواد لازم:
شکر = ۲ ل
آب= ۱ ل
گل رز هویج= به مقدار لازم
? طرز تهیه:
اول پوست هویج ها رو میگیریم، سعی کنید از هویج های درشت استفاده کنید تا گل های بزرگتری داشته باشید
با پوست کن هویج رو به صورت ورقه های نازک برش میدیم بعد روی اون آب جوش میریزیم تا نرم بشن بعد از چند دقیقه شروع میکنیم به پیچیدن ورقه ها به شکل گل رز و در انتها، اونا رو با خلال دندون فیکس میکنیم
آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا دونه های شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم بجوشه و قوام بیاد
بعد از قوام اومدن شیره گل ها رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم یک ربع تا بیست دقیقه بسته به اندازه گل ها، بجوشه تا گل های هویجی بپزن بعد حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشن بعد خلال دندون ها رو در میارم و داخل ظرف میچینیم.