#مزه_دار_کردن_ماهی 1
#مزه_دار_کردن_ماهی 1
فیله ماهی رو داخل آبلیمو تازه، زعفران، سیر، زنجبیل تازه و نمک گذاشتم چند ساعت مزه دار بشه. بعد داخل ظرفی پودر سوخاری رو با فلفل سیاه و قرمز، نمک، پودر سیر مخلوط کردم. ماهی رو باهاش پوشوندم و سرخ کردم. با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان میبره. داخل روغن چند حبه سیر هم بندازید خیلی خوش عطر میشه …
#مزه_دار_کردن_ماهی 2
ماهي رو قاچ زدم و شستم و به مدت ١٥دقيقه در آب ليمو قرار دادم و بعد با دستمال ماهي هارو خشك كردم و به آرد (مخلوط آردسوخاري، نمك، پودرسير، ادويه ماهي و كمي زردچوبه) آغشته كردم و در روغن سرخ كردم تا طلايي رنگ بشه(روي حرارت ملايم سرخ كردم كه كاملا بوي ماهي از بين بره).
حشو(سبزي ماهي):
گشنيز و سيرسبز و كمي شنبليله رو خرد كرده و با يك عدد پياز خرد شده و ٣حبه سير خرد شده و كمي روغن سرخ كردم و نمك و فلفل و يك قاشق رب گوجه اضافه كردم،(تمبر آب شده هم در صورت تمايل اضافه كنيد)،به مدت ١٥دقيقه همه مواد رو سرخ كردم.