معرفی بنیاد علمی - فرهنگی هاد
مدرسه حضرت نرجس خاتون (سلام الله علیها) دولت آباد اصفهان با هدف اطلاع رسانی پژوهشی به سایر طلاب در طی انجام مصاحبه و گزارشی به معرفی موسسه علمی پژوهشی هاد پرداخت. در این راستا اردویی زیارتی درتاریخ 31/1/96 (به استان قم)ترتیب داده و از مراکز پژوهشی (دارالهدی وموزه جامع فقه) بازدید و گزارشی (از موسسه دارالهدی) تهیه شد.
بنیاد علمی- فرهنگی هاد با هدف ارائه پژوهش ها ومعارف اخلاقی به صورت عالمانه ومتقن و با محوریت قرآن وعترت، سالیانی است تحت نظارت عالم فرزانه، حضرت آیت الله ناصری(حفظ الله) و با مدیریت فرزند بزرگوار ایشان، حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفرناصری(زیدعزه) در دو شهر قم و اصفهان فعالیت های گوناگون خود را آغاز کرده است.
ابتدا موسسه ی دارالمهدی شروع به فعالیت کرد و بعد از آنکه واحدها جدا شدند، موسسه هاد از سال 1380 شروع بکار کرد و مجوز رسمی خود را در سال 1382 گرفت. فعالیت های آن مجموعه با هدف:
تولید و استخراج منابع معارف ناب اخلاق اهل بیت (علیهم السلام)،
ارائه منابع اصلی دین
و احیاء فرهنگ اسلامی به زبان امروزین با تکیه بر مسائل اخلاقی در زمینه های گوناگون انجام گرفت
و شامل بخش های زیر می باشد:
مدرسه عالی فقه: معارف تخصصی اخلاق در قم و اصفهان در سال1390تاسیس شد تا طلاب را به عرصه کار اخلاقی دعوت کند. مدرسه صاحب الزمان اصفهان در جهت آموزش طلاب در حیطه اخلاق و تربیت در سال 1384 تاسیس شد که تحت اشراف آیه الله ناصری و مدیریت شیخ جعفر ناصری است که موسس و مترقی این بنیان می باشد.
پژوهشکده اخلاق در قم که از طلاب متخصص تشکیل شده که آثار پژوهشی خود را در قالب کتاب و نشریه تولید کرده و در اختیار موسسه دارالهدی قرار می دهند.
موسسه دارالهدی اولین مرکز از بنیاد هاد است که فعالیت های طلاب در قالب کتاب و نشریه و پایگاه اینترنتی به جامعه ارائه می دهد مدیریت فعلی این موسسه حجت الاسلام حاج آقا بهداد میباشد که هر بخش و واحد وزیر مجموعه این موسسه مسئولی جدا دارد.
«موسساتی غیر از موارد نامبرده جزء این موسسه و تحت اشراف آن نمی باشد» اولین فعالیت های که در این مجموعه دیده شده است فعالیت های ویژه طلاب است که فقط از طلاب استفاده شده، ولی این محصولات به گونه ای تنظیم شده است که غیر از طلاب هم می توانند استفاده کنند.
در این مجموعه فضایی برای فعالیت های طلاب خواهر و فضایی برای فعالیت های طلاب مرد اختصاص داده شده است که حاصل فعالیت های مدارس عالی فقه، صاحب الزمان و مدرسه تخصصی که فعالیت هایی در قالب نشریه کتاب و… دارند می باشد و محصولات خاص خانم ها ان شاءالله در آینده منتشر می شوند که اولین محصولات آنها نیز همان خلق است که در پایان سال 1395 اولین سالنامه منتشر شد که اولین قدم بود؛که امیدواریم انشاالله زمینه ای باشد که سالنامه ی خلق را برای سال های آتی بهتر وپربار تر عرضه نماییم.
در تولید این محصولات از خانم ها استقبال می کنیم که دخیل بشوند چون محصولات آنهاست و خوشحال می شویم از نظرات آنها استفاده کنیم.
توصیه به طلاب خواهر: هدف ونیت را برای ورود به حوزه های دینی و علمی باید عالی و خالص قرار داد. صرفاً بخشی از یادگیری را از اهداف خود قرار دهند. حال که این عرصه برای خانم ها مهیا شده است مهم است با بهترین نیت شروع بکار کنند و مقرب درگاه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)شوند. انشاءالله که توفیق بوده و در بخش اخلاق کمرنگ دیده نشوند.