#نعنا_خشک شده
21 تیر 1398
#نعنا_خشک شده
برای تهیه نعنا خشک خوش رنگ و خوش طعم باید نعنا رو پاک کرده و بعد کاملا شسته و در صافی ریخته تا کاملا آبکش بشه و سپس در سایه روی پارچه تمیزی پهن کرده و نعنا ها رو روی پارچه ریخته البته بعد از کامل آبکشی شده سعی کنید نعنا ها تون روی هم قرار نگیره چون هم زودتر خشک میشه و هم سیاه نمیشه و به مدت سه تا چهار روز سبزی ها تون خشک میشه
نکته (سبزی هاتون هیچوقت جلوی آفتاب قرار ندید چون سیاه میشه و طعم و عطر سبزی هاتون از بین میره )