هفت روش درمانی برای فحاشی کودکان :
#بد_دهنی
#فحش_دادن
#تربیت_فرزند
✅ هفت روش درمانی برای فحاشی کودکان :
✍️در این بخش برای کودکانی که فحش می دهند ، روشهای درمانی را مورد بحث قرار می دهیم، که معمولا این کودکان بسیار لجباز و خشن هستند.
۱- والدين بايد به طور کلی ناسزاگويي را ترک کنند همچنين به کودک توضيح دهند که رفتار قبلی آن ها صحيح نبوده است.
۲- کنترل محيط و تعاملات کودک بسيار حائز اهميت است بايد با دور کردن کودک از محيط های ناسالم، دوستان و رفت و آمدهای مناسبی را نيز جايگزين کرد. مناسب تر است که والدين به طور ويژه از ۲ سالگي يعني زماني که کودک تقليد کلامي رو به پيشرفتی را نشان مي دهد به اين نکته توجه داشته باشند.
۳- والدين با دقت بيشتری کارتون ها، فيلم ها و بازی های رايانه ای را برای کودکانشان انتخاب کنند.
۴- روش های سختگيرانه والدين، رفتارهای پرخاشگرانه به خصوص ناسزاگويی کودک را افزايش می دهد، تغيير شيوه های تعامل با کودک از تثبيت اين رفتار جلوگيری می کند.
۵ -در مقابل فحاشی کودک هيچ گونه واکنشی نشان ندهيد و کاملا حرکات او را ناديده بگيريد تا حس کنترل کردن ديگران در او تقويت نشود.
۶ -با شنيدن حرف های زشت کودک نخنديد، بلکه با او صحبت کنيد و برايش توضيح دهيد.
۷ -بايد در پي ايجاد کردن موقعيت هايی باشيد که کودک احساس نشاط و دوست داشتنی بودن را تجربه کند. در چنين مواردی بايد به درمان حالات افسرده وار او نيز بپردازيم. اين حس را بايد در تمامي تعاملات بگنجانيد تا از افسردگی و اضطراب او بکاهيد.
? نکته : با اين حال چنان چه ناسزاگويی همراه با لجبازی يا تحرک بيش از حد باشد و کودک خشونت زيادی را نيز ابراز کند مراجعه به روان پزشک کودکان توصيه میشود زيرا ممکن است استفاده از الفاظ ناپسند تنها بخشی از يک مشکل عمده تر باشد.