#باسلوق_میو_ای
25 آذر 1397
#باسلوق_میو_ای
نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت رو با یک ونیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دوقاشق غذاخوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن بزارید رو شعله با حرارت کم و مدام هم بزنید بعد که خوب حل شدن یک بسته پودر ژله دلخواه رو بریزید داخلش و هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه بهتره تا زمانی که کمی سفت بشه بعد داخل سینی و چرب کنید و بریزید داخل سینی و بزارید یخچال تا خوب سفت بشه چند ساعت بعد از یخچال در بیارید و برش بدین یا اینکه مثل من قالب بزنید بعد از قالب زدن داخل پودر نارگیل یا آرد بزنید و تو ظرف مورد نظر بچینید من از آرد استفاده کردم خیلی راحته خیلی هم زود آماده میشه ?