#حلوای_هویج
#حلوای_هویج
مواد لازم برای۱۰ نفر:
هویج رنده ریز ۳۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب نصف استکان
کره ۷۵ گرم
روغن ۱۲۵ گرم
آرد ۳۷۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید، وقتی شکر حل شد هویج را به آن اضافه کنید تا حدود 15 دقیقه بجوشد و در آخر گلاب و زعفران را اضافه کنید.
بعد کره و روغن مایع را مخلوط کنید؛ روی حرارت قرار دهید وقتی ذوب شد آرد تفت داده شده را به آن اضافه و هم بزنید.
سپس وقتی روغن به خورد آرد رفت از روی حرارت بردارید. پس از سرد شدن مواد، هویج را به آن کم کم اضافه کنید. دو مرتبه روی حرارت قرار دهید تا شربت به خورد مواد برود، وقتی حلوا جا افتاد از روی حرارت بردارید و به شکل مورد نظر تزیین کنید.
♦️حلوا را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با مهر نقش دهید و با پودر پسته تزیین کنید. در این حلوا با توجه به مقاومت آرد ممکن است شیره و روغن زیاد و کم شود که باید به آن توجه کنید.