فوت كوزه گري #دلمه_و_چاشني دلمه برگ مو
27 اردیبهشت 1398
فوت كوزه گري #دلمه_و_چاشني دلمه برگ مو
چاشنی سرکه شامل آب و سرکه و شکر و نمک هست وکاملا سلیقه ای هست و میتونید ترش، شیرین یا ملس درست کنین.
مقدار سرکه باید نصف مقدار آب باشه که گلو رو نزنه.
سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه نکنید باعث سفت شدن برگ ها می شود.
می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه استفاده كنيد .
قبل از پيچيدن برگها رابا كمي اب بخارپز كنيد تا موقع پيچيدن برگ پاره نشه .
از سس تمرهندي يا شيره خرما ميتوان براي چاشني استفاده كنيد .
براي پخت دلمه يه شئ سنگين روي دلمه ها بذاريد تا مواد و برگها از هم جدا نشن .
از چاشني حتما توي مواد دلمتون بريزين .
چاشني يا سس رو در آخرهاي پخت بريزيد..