#خاگینه_کنجدی_مغزدار
#خاگینه_کنجدی_مغزدار
مواد لازم :
تخم مرغ یک عدد
شکر ۸۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
کره ۸۰ گرم
شیر ۲/۳ پیمانه
پودر هل ۱ ق چ
پکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۸ ق چ
نمک یک پنس
کرمفیل برای مغز خاگینه
کنجد تف داده ۱/۳ پیمانه
مواد شربت :
شکر ۱ پیمانه
آب نصف پیمانه
شیر عسل ۳ ق غ
کمی جوهر لیمو و گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه : کره نرم شده در دمای محیط رو با شکر دانه ریز مخلوط میکنیم ( حتما باید شکر دانه ریز باشه پودر قند هم نمیشه ) و چند دقیقه خوب با همزن میزنیم تا مخلوط کره و شکر رنگش روشن و پفکی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن ۳ دقیقه میزنیم و بعد شیر رو که حتما باید ولرم مایل به گرمی باشه کم کم اضافه میکنیم توجه کنید که اگه شیر سرد باشه کره منجمد میشه پس بهتره شیر ولرم باشه اگر هم شیر سرد ریختید و کره منجمد شد مشکلی نیس بعدا کره باز میشه ❗️
بعد از هم زدن شیر ، پودر هل و پکینگ پودر و نمک رو هم اضافه کرده و کمی هم میزنیم و در مرحله آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مواد قاطی بشن . برای تهیه شربت آب و شکر رو قاطی کرده سعی کنید قاشق بهش نزنید چون قاشق زدن باعث میشه شربت بعدا شکرک ببنده وقتی شکر داخل آب حل شد شیر عسلی و گلاب و جوهر لیمو رو اضافه کرده بعد کمی جوشیدن خاموش میکنیم تا ولرم بشه ( همیشه خاگینه داغ رو داخل شربت ولرم میندازیم ) . میتونید شیر عسلی رو حذف کنید ولی برای خوشمزه تر شدن و طعم متفاوت خاگینه بهتره بریزید?
داخل قالب ها رو که بهتره سلیکونی باشه با کره چرب کرده و کنجد داخلش میپاشیم و مایع خاگینه رو داخل ماسوره ریخته اول یک لایه از مواد خاگینه روی کنجد میریزیم و بعد کمی کرمفیل و بعد دوباره از مایع خاگینه تا قالب تقریبا پر بشه این خاگینه پف زیادی نداره پس نگران پر کردن کامل قالب نباشید ?❗️
خاگینه رو داخل فر از قبل گرم شده میزاریم درجه حرارت ۱۸۰ بزارید و بعد ۲۰ دقیقه تست کنید اگه پخته بودن و زیرشون کمی طلایی شده بود از فر خارج کنید و همون جوری داغ داخل شربت ولرم شده بندازید اگه شربت گرم باشه خاگینه خمیر میشه بعد اینکه یک ربعی خاگینه داخل شربت موند از شربت خارج کنید و داخل ظرف چیده و تزیین و نوش جانکنید ?
کرمفیل داخل خاگینه هماختیاری میتونید به جاش گردو و دارچین هم بریزید .