#لیالی_لبنان
#لیالی_لبنان
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری پُر
تخم مرغ یک عدد
نصف فنجان گلاب
دو پاکت خامه صبحانه
نصف قاشق چایخوری سرخالی وانیل
شیر آرد و پودر ژلاتین رو با هم ترکیب می کنیم وقتی کاملا از هم باز شد روی حرارت می گذاریم تا کم میکنیم و زمان می دهیم تا به غلظت مورد نیاز برسد توجه کنید که حتما حرارت کم کم باشه تا پخته بشه قتی آرد و شیر گرم شدن و شیر شروع به جوشیدن کرد یک تخم مرغ رو همزده و با مقداری کِرم ترکیب کرده تا هم دما بشن و به کرم اضافه میکنیم در انتهای کار نصف فنجان گلاب را اضافه میکنیم.
وقتی به غلظت مورد نیاز رسید حرارت را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر انتقال میدهیم و یک ساعت در یخچال قرار داده تا خنک شود بعد از خنک شدن دو پاکت خامه صبحانه با نصف قاشق چای خوری وانیل ترکیب میکنیم حتماً خامه رقیق باشه (از قبل در دمای محیط قرار دهید) بعد روی مواد کرم مون رو اضافه کرده و مجدد در یخچال به مدت سه ساعت قرار می دهیم هرچقدر تایم نگهداری در یخچال بیشتر باشه این دسر بهتر منسجم می شود و در آخر با خلال پسته خلال بادام یا بادام پرک و گلمحمدی تزیین می کنیم و بعد از برش و سرو در ظرف روی آن شربت بار میریزیم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید